De ce să alegi
mobilier custom?

Mobilierul personalizat va ieși în evidență și va face o declarație îndrăzneață despre stilul dvs de viață

Puteți alege culoarea, forma, dimensiunea, textura și designul care vi se potrivesc cel mai bine, adaptându-l spațiului și nevoilor.

Deși poate fi mai rapid să cumpărați mobilier gata, pe termen lung, s-ar putea dovedi a fi o abordare nepractică. Adesea, clienții caută funcții specifice, cum ar fi o unitate de stocare suplimentară sau o anumită formă.

Cu mobilier personalizat, aceste cerințe specifice pot fi îndeplinite cu ușurință. Fie că sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare îmbunătățit, a unor dimensiuni setate sau a unui anumit material, ne străduim să vă facem mobilierul cât mai funcțional posibil. Poate este nevoie să așteptați ca mobilierul să fie produs, dar veți petrece mai puțin timp proiectând mobilierul decât ați vizita magazinele de mobilier pentru a găsi articolul „potrivit”.

Discuțiile cu arhitecții și designerii noștri de interior, împreună cu expertiza nostră de producator de mobilier custom vă ajuta să integrați stilul dvs în conceptul de amenajare

Vă puteți implica în procesul de proiectare cât doriți – rezultatul va reflecta întotdeauna funcțiunile de care ai nevoie ca să traiești viața pe care o iubești.

Obține soluții optime și costuri estimative discutând cu un specialist cu experiență în producția de mobilier.

Beneficii

01.

Claritate
Obții claritate din punct de vedere tehnic și bugetar asupra proiectului tău

02.

Informații
Primești informații actualizate despre tipurile de materiale folosite și costurile acestora

03.

Specialiști
Discuți cu un specialist cu experiență practică în producția de mobilier

04.

Varietate
Ai acces la o gama variată de materiale: PAL, MDF (vopsit/înfoliat/ furniruit), lemn masiv, corian, HPL, structuri metalice și țeavă rectangulară.

De la Schiță la Finalizare!

Beneficiază de 30 de minute de consultanță cu un specialist!

Completează formularul pentru a beneficia de o consultanță de 30 de minute cu unul dintre specialiștii Morem pentru a evalua nevoile proiectului tău!

De ce MOREM?

Mobilierul custom Made este proiectat, dezvoltat și fabricat DE LA ZERO. Expertiza noastră în producția de mobilier customizat vă ajută să dați viață proiectului de amenajare de la conceptul inițial până la producție.

Iți punem la dispoziție mai mult de 100 de culori de pal, poți alege din 1950 de nuanțe pentru mdf sau structuri metalice cu țeavă rectangulară. Fabrica noastră dispune de vopsitorie proprie pentru realizarea lucrărilor.

Adaptăm mobilierul custom made pentru a se potrivi oricărui spațiu din locuința ta, spre deosebire de mobilierul în serie, care are dimensiuni standard.

Mostra de material și culoare exact pe nuanța aleasă, înainte de aprobarea finală a proiectului.

Ai siguranța că, în demersul de amenajare, ai suportul unei echipe formate din designer, proiectant și manager de proiect care te vor susține cu maximă flexibilitate, să finalizezi proiectul tău de mobilier fără bătaie de cap

Etapele proiectului

01.

Prima discuție cu un expert din echipa Morem pentru evaluarea proiectului din punct de vedere tehnic și bugetar ( via telefon/ zoom) în 24 h de la completarea formularului

02.

Consultarea cu specialiștii noștri – designer interior, proiectant, manager de proiect – pentru clarificarea proiectului și validarea ofertei- 72 h de la discuția cu specialistul nostru

03.

Decizia și discuția pentru optimizarea tehnică și bugetară a proiectului – 72 h de la transmiterea ofertei

04.

Contractarea, plata avansului și masurătorile de execuție – 72 h de la plata avansului

05.

Confirmarea proiectului pentru execuție – 7-10 zile de la realizarea masurătorilor

06.

Comanda dvs. intră în producție și va fi livrată în 25 de zile lucrătoare de la confirmarea proiectului de executie.

Testimoniale

Contact

Șos.Andronache, nr 209, parter, sector 2, Clădirea Total Business Center
București: 0723.537.255 | 0726.258.234
B-dul Mihail Kogalniceanu, nr. 17, bl. C4, ap. 10, et. 4
Brașov: 0727.325.281
    Sunt de acord cu termenii și condițiile acestui site

    Ne bucurăm să facem parte din povestea dvs!