Cine suntem?

Morem Group înseamnă aproape două decenii de experiență în producerea de mobilier de cea mai bună calitate, mobilier customizat, personalizat, în funcție de nevoile clienților.

Grație tehnologiilor folosite, dar mai ales ideilor iscusite ale echipei cu care lucrăm, ne place să credem că piesele noastre de mobilier se pot integra perfect aproape în orice locuință, pornind de la cele minimaliste și până la interioare elegante.

Morem Group înseamnă mobilier customizat, făcut după dorințele și nevoile clientului nostru, în variante cromatice diferite, cu materiale puțin utilizate de producătorii clasici de mobilier.

Ne dorim să oferim întotdeauna locuinței tale acea notă personală, acea amprentă unică, ce-ți aparține și care poate fi observată prin piesele de mobilier comandate de tine și fabricate de noi, cu multă grijă. De la mobilier clasic, la corian, dar și alte compozite pentru blaturi de lucru sau lavoare, alamă, plasă sudată, țeavă rectangulară – toate acestea demonstrează că atunci când este voință, nu are cum să nu apară și piesa de mobilier pe care ți-ai dorit-o atât de mult.

Livrăm la timp, găsim soluții, potrivim spațiile, oferim garanții și asta pentru că ne pasă, pentru că ne dorim ca toți cei ce apelează la noi să se bucure cât mai curând de mobilierul comandat.

Lucrăm cu ambiția de „a ieși din rând” și asta pentru că ne dorim să oferim soluții integratoare, concepte personalizate, lucruri bine făcute pentru toți cei ce ne devin nu doar clienți, ci și parteneri într-un business clădit cu oameni pentru oameni.

Echipa Morem

De ce să ne alegi pe noi?

Pasiune
Fiecare bucată de material folosit nu definește doar o simplă piesă de mobilier, ci acea parte din căminul unui om. De aceea, ne place să facem totul cu mare pasiune, să analizăm în detaliu, să facem schițe despre tine, dar mai ales pentru tine. Și toate cele de mai sus se întâmplă pentru că iubim designul interior, amenajările creative, dar mai ales te apreciem pe tine!
Personalizare
Căminul tău înseamnă acel loc cald, unic, în care te regăsești 100%. Și de aceea, noi venim alături de tine pentru a-l creiona cât mai frumos posibil, cu ajutorul unor piese de mobilier potrivite stilului de amenajare ales.
Experiență
Avem 20 de ani de experiență și asta se vede ori de câte ori te ascultăm, creionăm soluții, combinăm materialele, ne încadrăm în bugete, iar mai apoi livrăm totul la timp.
Calitate
Un client mulțumit este pentru noi cel mai important câștig. De aceea, ne place să credem că livrăm în primul rând calitate și nu cantitate, ne place să credem că oferim piese de mobilier care oferă viață căminului tău, dar mai ales care îi conferă accente personale.

Cunoaste echipa Morem

Mihai Moreanu

Mihai Moreanu

General Manager

Mădălina Moreanu

PR &Comunicare

Cristian Encutu

Project Manager București
George Moreanu

George Moreanu

Project Manager Brașov

Mihai Țibichi

Director Tehnic
Florin Enache - Inginer Proiectant

Florin Enache

Inginer Proiectant