Servicii

Misiunea noastră

Misiunea MOREM este să aducem visul și viziunea dumneavoastră la viață prin intermediul designului interior și al mobilierului customizat. Vă ajutăm să creați spații unice și oferim servicii de cea mai înaltă calitate, pentru că ne definesc principii precum integritatea, profesionalismul și excelența în tot ceea ce facem. Stabilim relații de încredere și durabile cu fiecare client, iar satisfacția dumneavoastră este cea mai mare recompensă pentru noi.

Procesul Nostru

01.

Evaluarea și consultanța inițială

În prima discuție cu un expert din echipa noastră (via telefon sau ZOOM??), veți primi atât evaluarea tehnică, cât și cea bugetară a proiectului. Această etapă este dedicată înțelegerii nevoilor și preferințelor dumneavoastră și stabilirii unui cadru inițial.

02.

Validarea și optimizarea proiectului

Consultarea cu specialiștii noștri, inclusiv cu designerul interior, proiectantul și managerul de proiect, se va realiza într-un termen de maxim 72 de ore de la discuția inițială. Această etapă are rolul de a clarifica și valida oferta și de a optimiza proiectul din punct de vedere tehnic și bugetar.

03.

Contractarea și măsurătorile de execuție

După ce ați luat decizia și am discutat detaliile pentru optimizarea proiectului, următorul pas este contractarea și plata avansului. Această etapă trebuie finalizată într-un termen de maxim 72 de ore de la acceptarea ofertei. În același timp, vom realiza și măsurătorile necesare pentru execuție.

04.

Execuția și livrarea

Odată ce proiectul dumneavoastră a fost confirmat pentru execuție, comanda intră în producție. În aproximativ 25 de zile lucrătoare de la confirmarea proiectului de execuție, mobilierul personalizat va fi finalizat și livrat la adresa indicată.

Servicii Disponibile

CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

PROIECTARE DE EXECUȚIE

DESIGN DE
INTERIOR

MANAGEMENT DE PROIECT

PRODUCȚIE ȘI IMPLEMENTARE

TRANSPORT ȘI
MONTAJ

SHOP

SERVICII POST GARANȚIE

Consultanță de specialitate

Suntem aici pentru a vă oferi consultanță de specialitate și pentru a face diferența în proiectele dumneavoastră! Ascultăm cu atenție ceea ce doriți să obțineți și vă oferim sugestii de design și materiale care să se potrivească stilului și preferințelor personale. Vă oferim informații detaliate despre diferitele opțiuni disponibile, astfel încât dumneavoastră să puteți lua decizii informate. Alături de noi, puteți avea încredere că veți primi cea mai bună consultanță.

La MOREM, acest serviciu nu se rezumă doar la a oferi sfaturi și recomandări. Vă suntem aproape pe parcursul întregului proces, de la conceperea ideii până la montarea mobilierului. Ne asigurăm că proiectul dumneavoastră este gestionat eficient și finalizat la timp, astfel încât să puteți bucura de rezultatele dorite.

Garanția Noastră

PASIUNE

Indiferent dacă alegeți să personalizați mobila sau să comandați un produs, promisiunea noastră este să vă oferim o experiență excelentă pe tot parcursul colaborării noastre. Pasiunea noastră ne stimulează să fim mereu în căutarea de inovație și excelență, să explorăm noi tehnici și materiale, pentru a crea mobilier care să rămână de actualitate și să aducă satisfacție pe termen lung.

PERSONALIZARE

Valoarea distinctivă a MOREM este opțiunea dumneavoastră de a vă personaliza mobilierul, dorind să vă oferim posibilitatea de a adăuga acestuia o notă distinctivă personală. Putem integra caracteristici speciale, cum ar fi soluții inteligente de depozitare, tehnologie avansată sau accesorii inovatoare, pentru a vă satisface cerințele specifice și pentru a vă îmbunătăți experiența și confortul.

EXPERIENȚĂ

Experiența noastră în această industrie ne-a permis să dezvoltăm servicii complexe și să ne adaptăm la tendințele aflate în continuă schimbare. Ne-a oferit o perspectivă amplă asupra cerințelor unice ale fiecărui proiect și ne-a ajutat să găsim mereu soluții creative. Am obținut astfel o reputație de producător de încredere, fiind recunoscuți totodată și pentru abilitatea de a livra la timp proiecte de calitate superioară.

CALITATE

Nu ne concentrăm doar pe aspectul exterior al mobilei noastre, ci acordăm o atenție deosebită și detaliilor și funcționalității interioare. Avem disponibilă o mare diversitate a materialelor de cea mai bună calitate, pentru că mobilierul reprezintă pentru noi mai mult decât niște simple piese – el este o investiție de durată a clienților, care aduce satisfacție și rezistă în timp.

MANAGEMENT DE PROIECT

Dacă aveți nevoie de încadrare în timp, buget și designul agreate, prin serviciul managementului de proiect ne ocupăm de fiecare detaliu al colaborării noastre și comunicăm constant cu dumneavoastră. Confortul ridicat de care vă bucurați alături de noi se datorează nu doar expertizei noastre în gestionarea proiectelor, ci și diversității materialelor pe care vi le punem la dispoziție.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account