BLOG

Mobilier comandă – de ce să ții cont?

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start

Mobilier comandă – o alegere potrivită pentru locuința ta și pentru un design interior impecabil.

Fiecare persoană își amenajează locuința după personalitatea și stilul său. Cheia unei amenajări ideale este alegerea unor elemente care să dea impresia de tot unitar, așa că alege piesele de mobilier cu atenție. Un spațiu mic reprezintă o provocare pentru oricine, deoarece amenajarea lui este foarte complicată. O amenajare corectă poate da senzația de mai mult spațiu. O incăpere  mare îți permite o amenajare mai amplă cu mai multe piese de mobilier, dar și acest lucru trebuie făcut cu atenție, deoarece multe piese voluminoase pot micșora camera și luminozitatea acesteia.

De ce să ții cont în crearea mobilier comandă? Cum îți amenajezi spațiul în așa fel încât camerele să fie spațioase și luminoase? De unde să începi? Aceste întrebări sunt întâlnite frecvent atunci când îți dorești să pornești amenajarea locuinței de la zero. Alegerea mobilierului este foarte dificilă pentru oricine. Ține cont de punctul de atracție al încăperii! O cameră bine amenajată trebuie să fie spațioasă și luminoasă, alege punctul de atracție evident atunci când intri în cameră. Acesta poate fi reprezentat de un obiect de mobilier care să atragă toate privirile. Crează-ți propria mobilă pe comandă și personalizează-ți fiecare încăpere cu obiecte unice care să te definească. Punctul de atracție al încăperii iese singur în evidență, dar tu trebuie să te asiguri că menține interesul, definește-l cu ajutorul luminii, folosește culori îndrăznețe, texturi deosebite și fii inventiv.

Piesa de mobilier cea mai voluminoasă trebuie amplasată prima în încăpere, ține cont de acest lucru! Sfatul designerilor noștri de interior este să începi amenjarea cu piesa de mobilier cea mai voluminoasă, cea care ocupă cel mai mult spațiu pentru ca mai apoi să poți aranja celelalte piese de mobilier așa cum îți permite spațiul. Începe prin a amplasa biblioteca în living sau patul în dormitor, astfel vei observa locul care ți-a mai rămas și de care vei ține cont în amplasarea celorlalte piese de mobilier.

Un lucru important de care trebuie să ții cont este să creezi o conexiune între obiecte. Cum ar arăta o masă fără scaune sau un pat fără noptiere? Încearcă să îți pui imaginația la încercare și folosește cât mai multe culori care să lumineze camera. Folosește o culoare de trecere, care să creeze conexiune între fiecare obiect.

Crează armonie în casa ta prin texturi delicate și culori calde, folosește tapițeria de catifea, încearcă și descoperă. Ce crează atmosfera primitoare în orice casă? Ține cont de adăugarea lemnului pentru piesele de mobilier comandă, toate suprafețele metalice, strălucitoare și lucioase pot crea o atmosferă rece. Adaugă puțină căldură în casa ta prin integrarea lemnului și crează-ți sentimentul de confort.

Fiecare casă trebuie să spună o poveste. Stabilește tema locuinței și astfel îți va fi mai ușoară amenajarea ei. Combină materialele, culorile și stilul pentru a putea face o armonie. Secretul fiecărei locuințe este cantitatea de lumină care pătrunde într-o încăpere. Crează-ți mobilierul, astfel încât întreagă casă să fie luminoasă și spațioasă. Design-ul prin finisaje în culori deschise și luminoase care reflectă lumina crează senzația de confort. Lumina și culorile vii înveselesc orice încăpere, dar ai grijă cum le asortezi.

O amenajare deloc discretă este obținută prin combinarea mai multor stiluri, poți alege să combini elemente moderne cu elemente tradiționale. Acest stil este folosit în principal în amenajarea locuințelor spațioase, dar poate fi adaptat și în amenajarea locuințelor cu dimensiuni mici, dacă alegi elementele corect. Poți combina mobilier din lemn masiv cu elemente din metal sau materiale brute.

Ține cont de sfaturile specialiștior în amenajări interioare și crează-ți mobilier comandă după bunul plac. Pune-ți imaginația la încercare și așează-ți mobila în jurul unui punct de interes. Lasă-ți casa să își spună propria poveste prin obiectele de mobiler, culorile acesteia, dar mai ales evidențiază toate acestea prin multă lumină.

MANAGEMENT DE PROIECT

Dacă aveți nevoie de încadrare în timp, buget și designul agreate, prin serviciul managementului de proiect ne ocupăm de fiecare detaliu al colaborării noastre și comunicăm constant cu dumneavoastră. Confortul ridicat de care vă bucurați alături de noi se datorează nu doar expertizei noastre în gestionarea proiectelor, ci și diversității materialelor pe care vi le punem la dispoziție.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account