BLOG

Mobilier comandă pentru dressing

Dressing-ul – cum îl aranjezi pentru a fi folosit la maxim?

Ți-ai cumpărat un apartament sau o casă nouă? Sau poate că vrei să renovezi locuința pe care o ai de câțiva ani? Nu te grăbi, gândește-te bine ce vrei să schimbi în vechea casă sau cum vrei să amenajezi noua casă, pentru a fi sigur că la final ai parte de mobilierul dorit.

Dressing-ul este printre piesele cele mai importante de mobilier în orice casă. Atunci când îl alegem trebuie să ținem cont de mai multe aspecte, cum ar fi culoarea, lățimea,înălțimea, amplasarea lui în casă și așa mai departe. Cu cât în casă locuiesc mai multe persoane, cu atât vei avea nevoie de un dressing mai mare. De exemplu, dacă ai o familie formată din părinți și un copil sau doi copii, recomandat ar fi să optezi pentru un dressing ce se întinde pe un perete întreg. În același timp, trebuie să ai în vedere și spațiul pe care îl ai la dispoziție, căci nu poți ocupa o cameră întreagă doar cu dressing-ul. În special, dacă dressing-ul este pus în living, nu va fi în regulă ca acesta să fie mult prea mare în comparație cu suprafața încăperii.

Oglinzile

Este foarte bine știut că oglinzile creează iluzia de spațiu mai mare, așadar poți alege să îți pui în casă un dressing care să aibă ușile din oglinzi, astfel spațiul va părea mai mare și aproape că nici nu vei mai observa dressing-ul din încăpere.

Fă totul pe gustul tău

Cu siguranță, dacă te-ai hotărât să îți achiziționezi un dressing ai fost deja prin nenumărate magazine de mobilă sau ai navigat pe internet în speranța că vei găsi dressing-ul perfect pentru locuința ta. Știm că cerințele sunt multe și este greu să găsești în magazine sau pe diverse site-uri dressing-ul care să aibă tot ce vrei: dimensiunile potrivite, culoarea dorită și așa mai departe. Nu l-ai găsit? Ei bine, nu este nicio problemă! Cu ajutorul Morem Group poți să îți iei un dressing făcut pe comandă, care să împlinească toate dorințele tale. Cu ajutorul specialiștilor noștri poți proiecta dressing-ul pe care îl dorești în casa ta. Ne poți trimite chiar și o schiță pentru a ne face o idee despre ce ai vrea, iar mai apoi vom discuta și vom pune pe hârtie fiecare detaliu despre noul tău dressing. Mobilier comandă pentru dressing este tot ceea ce trebuie să știm că vrei, iar ulterior te vom ajuta cu absolut orice cerință pe care o ai. Pentru noi este important ca fiecare client să fie mulțumit de serviciile noastre, așadar îți garantăm seriozitate și înțelegere în tot ceea ce te gândești să faci. În același timp, tot noi îți vom livra piesa de mobilier la tine acasă! Dressing-ul tău va ajunge în stare perfectă la domiciliul tău, iar noi îl vom monta fix în locul în care ne spui.

Să înceapă petrecerea garderobei!

Acum că ai primit dressing-ul mult visat poți începe să îți aranjezi hainele una câte una în el și să te bucuri de spațiul pe care îl ai pentru fiecare hăinuță. De asemenea, dacă ai optat pentru dressing-ul cu oglinzi îți va fi foarte ușor să îți admiri ținuta înainte să pleci de acasă, sau să te probezi cu diferite piese vestimentare pentru a te hotărî cu ce te vei îmbrăca fie la o petrecere, fie la locul de muncă.

Mobilier comandă pentru dressing este alegerea perfectă atunci când vrei să ai mobilă de calitate înaltă, dar care să arate și foarte bine în locuința ta. Cu Morem Group vei putea avea parte de servicii de cea mai bună calitate, de ajutor de la specialiști și de mobilierul mult dorit de tine.

MANAGEMENT DE PROIECT

Dacă aveți nevoie de încadrare în timp, buget și designul agreate, prin serviciul managementului de proiect ne ocupăm de fiecare detaliu al colaborării noastre și comunicăm constant cu dumneavoastră. Confortul ridicat de care vă bucurați alături de noi se datorează nu doar expertizei noastre în gestionarea proiectelor, ci și diversității materialelor pe care vi le punem la dispoziție.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account