Proiecte

Aviației 2

Arhitecții de la Arhitecturalia au conceput pentru acest apartament din cartierul Aviației o bucătărie practică, funcțională și elegantă. Cromatica aleasă este luminoasă și vibrantă, optând pentru MDF vopsit, în timp ce blatul și contrablatul din Corian alb echilibrează perfect design-ul.

Blatul din Corian reprezintă o alegere excelentă pentru o bucătărie modernă și elegantă. Acest material solid, non-poros, rezistent la zgârieturi și lovituri, poate fi modelat într-o varietate de forme și culori. În acest caz, a fost utilizat pentru a maximiza eficient spațiul disponibil. Mobilierul personalizat se întinde până în tavan, electrocasnicele au fost integrate, iar insula mobilă dispune de spații de depozitare ingenios concepute.

Prin combinația între MDF și Corian aleasă de către clienții noștri, rezultatul este o bucătărie modernă, elegantă și funcțională. Aceasta nu doar rezistă testului timpului, dar oferă și numeroase beneficii, cum ar fi durabilitatea, ușurința în curățare și o estetică deosebită.

Materiale Folosite

MANAGEMENT DE PROIECT

Dacă aveți nevoie de încadrare în timp, buget și designul agreate, prin serviciul managementului de proiect ne ocupăm de fiecare detaliu al colaborării noastre și comunicăm constant cu dumneavoastră. Confortul ridicat de care vă bucurați alături de noi se datorează nu doar expertizei noastre în gestionarea proiectelor, ci și diversității materialelor pe care vi le punem la dispoziție.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Create your first navigation menu here
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account